Lead architect: Jonas Bjerre-Poulsen
Completion: 2017
Location: Suffolk, UK

Situated on the border of a working farm in Suffolk (UK), the Reydon Grove Farm has been designed as a long and narrow flat roofed pavillon, to give the building a sufficient magnitude and scale to correspond sizes of the existing barn and the old dairies on the site. The long structure is placed on the edge of the property, perfectly conveying the transition from the meadowlands to the cultivated farmland and private enclosed garden. 

“The internal layout of the house is an open space plan with long views, only divided by freestanding elements in to different functional zones. The design of the facade is all about transparency, letting nature be an integral part of the interior and framing views of the extraordinary settings.”

 
 


Web design & graphic design :
Aurélien Stein
www.astein.fr

Logotype :
Atelier CPH
www.ateliercph.dk