Architect: Jonas Bjerre-Poulsen & Kasper Rønn
Completion: 2015
Location: Denmark

The thirty-meter-long pavilion house in Southern Europe is designed as a home to a special breed of horses—Italian Ferrari cars. The pavilion is situated on a beautiful hillside overlooking the sea, and is designed as an addition to the home of a passionate collector of Ferraris. The house is inspired by traditional wooden staples—used for actual horses—but translated into a more sleek and contemporary adaption, still with solid, honest and exposed wooden constructions inside out.

“The inside of the house is glazed with big frameless glass sections, discretely hidden in the links of the wooden construction.”

 

Warning: chmod() [function.chmod]: No such file or directory in /var/www/normcph.com/public_html/new/2018/wp-content/themes/norm/single.php on line 44
 
 


Web design & graphic design :
Aurélien Stein
www.astein.fr

Logotype :
Atelier CPH
www.ateliercph.dk