Residential project, Cabrils, Spain

Client: Private
Planned completion: December 2021
Total square meters: 285 m2

About half an hour North of Barcelona, surrounded by the hills of Cirers and Montcabrer, one will find the city of Cabrils among abundant forests of pines and oak trees. Here an expat family is looking to settle in a private home, nestled in the hilly terrain. The architecture is open and light, with a stunning view of the coast. Scandinavia meets Southern Europe as the chosen materials, like concrete for the floors and light oak wood in the kitchen and built-in elements, not only suit the Spanish climate, but also enclose and exude Scandinavian minimalism. Small nooks and rooms with a cosy and warm atmosphere contrast the otherwise open architecture to create a dynamic space. 

 


Web design & graphic design :
Aurélien Stein
www.astein.fr

Logotype :
Atelier CPH
www.ateliercph.dk