Commercial Project, Holborn, UK

Client: The Office Group
Planned completion: Spring 2023
Total square meters: 15.300 m2

Even though the architectural ages and style vary greatly in the cityscape surrounding the site of Chancery House in Holborn, it is clearly dominated by historical buildings in red brick work with detailing in ivory coloured sandstone and plaster. As this combination of colour and material is widely used throughout the neighbourhood, we aim to reflect, repeat and contrast this red glow of bricks and the character of the entire neighbourhood in the vision for the space in a contemporary way that connects inside and outside symbolically, while providing a tactile, natural and human-centric warmth within.
Covering nine floors, the all-in-one, flexible workspace is set to be The Office Group’s largest project to date also featuring a state-of-the-art gym and fitness studio, rooftop terrace, courtyards, and café.

 


Web design & graphic design :
Aurélien Stein
www.astein.fr

Logotype :
Atelier CPH
www.ateliercph.dk